350 gr.Penne Rigate (delikli makarna)
600 gr.taze domates
4 yemek kasigi zeytinyağı
2 dis sarımsak
6 tane hamsi fileto(zeytinyağına yatirilmis)
20 gr. kapari
40 gr.siyah zeytin
100gr. kasarpeyniri
Domatesleri küp küp dograyin.Zeytinyagi ve sarımsaklari,kisik atesde kizdirin.(Bütün olarak sarımsaklari atin ve sonradan cikartin.Böylece aromasi hos lezzet verecektir.)Domates,kapari ve cekirdekleri cikartilmis zeytinleri,yag ile10 dk.pisirin.Tuz ve biberi ilave edin.hamsileri kücük kücük dograyip sosa ilave edin ve 1-2 dk.pisirin.Makarnayi haslayip süzün.Sosu makarnaya karistirin ve 2dk.daha pisirin.Soslu makarnayi önceden isitilmis tabaklara alin ve üzerine rendelenmis kasarpeyniri serperek servis yapin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder